AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Friday, September 28, 2012

Berdikari...ekkkk

Hari nie aku shopping sensorang kat BP Mall...alhamdulillah baru dpt elaun, walaupun bnyk kne berjimat tapi ade beberapa brg yg kne beli jugak utk digunakan ^_^ oh yerrr...skrg da masuk semester 2 dpli...cabaran semakin bnyk...semester ni nmpk gayanya makin sebuk la sebab ader 9 subjek (termasuk koko) dan rata2 jam blaja yg 3-4jam satu kelas...mak aii...mmg pack betol la...xper teruskan usaha..chaiyokkk
Berbalik kepada cerita knp aku shopping sensorang arini..sebab kengkawan aku semuer blk umah masing2..yela hujung minggu kan..masing2 da ader suami & ank..of coz la kne blk..yg bujang pon blk jugak...ader hal mcm2..aku malas la nk blk...sbb nk blk duit lagi kene pakai...lagipun bnyk esemen kene siapkan (errr harap2 rajin nk wat..hehe) so, kali ni mengajar aku hidup berdikari la..slalu nk berteman je...kali ni g shopping sensorang best jugak...bebas ke mane2...semester lepas pon penah jugak aku shopping sensorang..tapi time tu stress melampau...
Apa yang aku beli arini adalah tshirt lengan panjang (koko banyk nk pakai), tumbler cute pooh 1000ml (kne minum bnyk air kosong utk diet & kesihatan kulit nie), nesvita coklat, roti gardenia (utk bekpes, bak kata Dr Azman lecturer subjek Kajian Tindakan aku, bekpes penting utk membuatkan otak kiter kreatif berfikir), mister potato original, mug bercorak lembu (peberet aku nie...kartun2..baru smgt nk minum soy collagen) dan komik2 doraemon & detective conan bg mengurangkan stress dan sbg hiburan..ehehe

jamuan raya dpli bukak2 sem 2 nie...tema merah kejinggaan

jamuan raya dak2 seksyen 7..sgt best..sbb dowang mmg pndai masak, aku xmasak la..hehe

aktiviti semester 2...diet & jogging (dina & fizah antara yg bersemangat)

trek uthm, sgt sesuai utk berjogging

pas jogging kitowang main2 alat2 kat tepi tu plak...

owh tembamnyer...

selamat hari raya

menu aku hari ni..bkn sbb nk membazir mkn kepci, tp xkn aku sensorang  je nk g kedai jijah ye x

antara barang yg di shopping arini




Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails