AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Monday, February 20, 2012

Bosan wehhh

B punyer kad matrik..sungguh2 tunjuk tu..hehe,
tula biler da lamer xjd student
Itulah gambaran untuk aku sekarang..bosan sgt2..sunyi je rase,yela..nk pergi mendaftar lambat lagi..kwn2 semua termasuk Aizim sekali da lama da mendaftar..hari ni Aizim da start pun kelas.Minggu lps dia balik jap uruskan borang2 dan anta kereta ambik motor.
 "Dasat B nie, bwk moto dari Batu Kikir ke USM Pulau Pinang, mesti letih sgt2...kesian B" ...Aku xbagi dia bwk motor suh pos je..dia ckp lagi jimat bawak..orang lelaki mmg gtu..lasak sket...segala perkara berkaitan pendaftaran aku ke UTHM aku da settle kan..dan aku bersyukur sgt sbb aku da jumpe member yang aku kenal satu UTHM nnt...Atie, member serumah time aku jadi GSTT kat Serting Hilir Kompleks pun dpt UTHM...mesti suami dia Aszman hantarkan nnt tu..Atie da ader 2 orang ank..cinta kat SMKSHK tu, hehe :) kemudian si Tini member satu UUM aku dulu pun dpt UTHM, dia pun da kawen gak...Farid ank Tn Hj Kamaruddin, Pengetua Cemerlang kat SMKBK pun dpt UTHM dan sowang lagi Mahathir, GSTT Pend.Khas kat Juasseh yg aku knl pun samer UTHM. Lega2..sekurang2 xla terkontang kanting sampai kat Batu Pahat nanti. Walaupun nanti pasti ramai kwn2 baru yg jumpa. Aku rasa otak aku da berkarat plak nk blaja nie...uhuhu...lama dah xmasuk kelas untuk blaja...


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails