AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Saturday, November 26, 2011

Harimau Muda mmg best menang sukan sea 2011

tahniah!!! ^_*
kepulangan wira-wira negara disambut meriah..dowang dpt hadiah 30k sowang
best..harimau baham garuda..aummmmmmm
Nazmi Faiz..baru berumur 17 tahun..tp budak kecik ni main mmg best...bgs nie..harap terus bersinar,aku suke tgk dier pandai curi bola terus leret ke kawan yg terbuka kat depan

Walaupun agk lewat aku menulis entri ini, tp semangat bola..semangat harimau masih terasa ngaumannnya...aummmmmmmmmmmm ^_* busy sket sejak pas Malaysia menewaskan Indonesia pada perlawanan final sukan sea edisi ke 26 kali ini,sbb tu xupdate blog..hehe..tahniah..ternyata semangat kesukanan rakyat Malaysia bagus dimana tak kira kaum,agama,fahaman politik semua bersatu menyokong skuad negara...Malaysia boleh!!!
Malaysia berjaya menewaskan Indonesia dalam penentuan sepakan penalti 4-3...seperti biasa fakri yg asik kene komen mcm2 xberjaya masukkan sepakan penalti dier..tp pujian mmg patut kat Khairul Fahmi Che Mat si apek yg mmg tangkas membaca setiap bola yg menerjah...pape pon hasil kerjasama satu pasukan Harimau Muda yg membawa Malaysia mendapat pingat emas..tahniah dak2 Harimau Muda..tahniah Ong Kim Swee walo teruk layanan yg diterima kat sana..hehe...sampai jurulatih pun kene buang padang tu...
(perlawanan kelayakan sukan olimpik 2 hari selepas final sukan sea, Malaysia tewas 2-0 kpd Syria...ape2 pun Malaysia kalah bermaruah..xmenyerah je walopun xde beberape tunggak utama dan masih letih sbb baru blk dari Indonesia)


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails