AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Tuesday, October 18, 2011

Hobin Jang Hobin...mampukah NS mengulangi kejuaraan 2009

terpakse pegang pale dak poyo fiky nie
fiky agak siyes spnjg perlawanan berlangsung walo da semangat kai jersy n9 & snowcap
N9 score 3 gol..abg botak hairudin omar 2...idris karim 1

Piala Malaysia semakin terasa bahangnyer..saingan suku akhir telah pun dialui dgn menempatkan 4 team ke separuh akhir..N.Sembilan,T-Team,Selangor & Terengganu...aku walopun demam minggu lps, kakngah n fiky mintk teman p stadium paroi..asalnye aku mls..pastu mcm boring plak kat umah..aku pun ikut...thn lps time semifinal Piala Malaysia aku p join gak tgk kat stadium biler aizym ajak....p dgn aizim,iqbar & aida..tp time tu kalah..aha..tp minggu lps p tgk..mng NS 3-0 selepas ketinggalan 1-0 kat perlawanan pertame lwn Felda United sblm ni..so secare agregat NS layak ke semifinal plak..& akn menentang T-Team mlm ni kat ganu..same2 kiter nnt kn..layakkah NS ke final & merampas kembali Piala Malaysia yg dimenangi pada tahun 2009...chaiyokkk & Hobin Jang Hobin


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails