AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, June 29, 2011

Jozan .. sweet friendship ♥

Aku jenguk2 video jozan tadi, jenguk forum cari..haha..baru aku pasan besday zizan bln 4 aritu..xingat plak aku...punye la dah lamer,besday zizan 15 april, Harian Metro wat besday party utk zizan & esoknyer kat Maharaja Lawak minggu ke 3, ader lagi kezutan utk zizan, dan aku paling shuke tgk kezutan johan tuk bespren dier zizan time sambutan kat Harian Metro tu, siap bwk kek berbentuk kasut zizan lagik, zizan plak ajak zizan tiup lilin samer2 sambil peluk bahu...sgt sweet..lagik2 ucapan 2 sahabat baik nie..zizan siap ckp..xkirer la johan da kawen pun, johan la kwn yg ader bersame2 dier time naik samer2..susah & senang,xpenah bergaduh,xde orang leh pisahkan zizan & johan katernyer..sgt sweet ♥ kat Maharaja Lawak pun johan yg dtg bwk kek..hehe..walopun Jozan kalah dipintas Sepah di ML final...kowang tetap success dgn sokongan ramai peminat


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails