AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Friday, June 3, 2011

Jatuh Cinta dengan Maybelline BB Cream

Aha...time aku baru2 dpt gaji nie, aku rayau2 la watson, niat hati nak beli lipstik maybelline watershine aku yg da nk abes tu, jeling2 aku terjeling plak satu bende ni, iaitu maybelline bb cream, ala..yg iklan slalu kuar skrg tu, teringin plak nk cube..yela, sbb aku tgk iklan warna dier lebih serata banding dgn foundation yg tebal2 tu, terus aku rembat bb cream ni dgn bedak compact maybelline bb silk kali...satu pakej..kemudian pas aku pakai, aku rashe mcm besh jek, muke kurang berminyak dan warna nmpk serata...serasi la kate kn..oceh..aku tny aizim pun dier kate elok la..dier xsuke aku make up tebal2..hehe
so..aku tolong promot la ek..sape2 berminat nak try..xperlu beli foundation yg harga puluhan ringgit just sapu bb cream yg harga belas2 saje dan sapu bedak compact..cukup da...
aku gadis maybelline..eheheh...
maybelline clear smooth bb silk
bedak ni bekas dier pon da menarik, warne purple plak tu..aida aritu pinjam pun ckp cantik siap puji lagi bedak nie
maybelline bb cream (fresh)
ader duer kaler satu natural satu fresh
"maybe it's maybelline"


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails