AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Thursday, April 7, 2011

My New Students

Meh aku kenalkan ank2 murid aku kat pend khas nie..ader antara dowang nie, terer internet tau, facebook pun ade, sebuk dowang nk tgk muker dowang kuar blog cekgu katernyer..hehe

nie namernyer atifah..suke tersenyum, rajin basuh pinggan
nie namenyer Johari...dak ni plak peberet student kak fizah akaun, yela kate2 kak fizah dier nk dgr, time kelas aku leh dier larik pi kelas sebelah, hobi plak tdo jek
nie plak namenyer nor farhan al-hafiz (besh kn name dier) dier antare yg paling pandai la...pandai wat keje...matang berfikir, tp kdg2 malas gak..suke melawan dgn care wat xdgr jek owg ckp..
nie plak namenyer rahmah..pendiam jek la..tp sng ikot arahan
nie plak namernyer atiqah..dier pon leh thn pandai antare dowang nie..paling bnyk berckp
namer maslizan, tp panggil kecik..kecik nie amatla nakal, suker mengusik dak pempuan, dgn aku2 pon kene kaco..kene ngorat..gatal sket nie..hehe, nmpk je kecik
nie plak shahadan..dak nie mulut la nakal sket, suker mengejek owg..tp dier antara yg paling rapat dgn aku, slalu dier ikut aku, dier nie time kelas kak fizah lari plak masuk kelas aku..
Jaslan..mmg amy dgn kak fizah tensen dgn dier nie, hehe..aku ok jek..tp tula, Jaslan nie suke sgt bercakap..pandai wat keje, tp lmbt nk wat...hobi dier suke tgk owg mkn

(ader beberape owg student yg xdtg skola lagik lom aku kenalkn..hehe)

Umang aiii..hampir 2 minggu aku xupdate blog nie, apetah lagik nk Blog Walking ke blogger2 lain...yela, aku nga nk serasikn diri kat skola baru tu....pagi2 aku bgn dlm kul 5, sampai skola plak da dekat kul 7.30 pagi, nk singgah carik makanan lagik kat pekan johol coz kantin skola kureng sket...aku asik cirit birit jek(mang aiii..)student pon ade kene .. (abis kene saman kang nie) dah tu meeting bnyk plak..biasela skola kn...cuber kowang bygkn mcm tadik abes meeting kul6 petang, xdekat maghrib aku sampai umah tu..
Lik umah..pas solat sumer..ape lagik membuto la (tdo..hehe)
Hal yg demikian la..blog aku nie, kurang kasih syg..walo ape pon aku da makin seronok ajar dak2 pend khas nie..sket2 aku amek perhatian dowang...hehe...


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails