AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Tuesday, March 29, 2011

BN Job Fair~Interview~Windu Bangat

dlm tnds kat pwtc tu, tmpt BN Job Fair tu time memule kitowang sampai

Dari Jumaat-Ahad lepas ader BN Job Fair kat pwtc, tapi aku & kwn2 nie pi hari ahad tu...mmg penat tp seronok gak, bnyk gak peluang pekerjaan, kitowang anta mcm2 tempat resume...aku,qazreen & aida..naik keter ke komuter seremban & amek train ke putra..pastu amek cab plak ke pwtc (walopun dekat, dek maleh jalan kaki tengah2 panas tu) hehe...sampai2 seremban da mlm...mmg penat tapi berbaloi la coz mencube peluang kerja yg ader...qazreen drive keter aku balik...sgt berhemah..hehe...

tips dari website, jgn jalan berkumpulan & berpasangan..haha..tp ramai gler la jln berpasangan, siap bwk anak pon ader tau dowang nie..yela dari fresh graduate sampai la yg da lamer grad, yg nk tukar2 kerje, sumer ader

time nk balik train ke seremban mmg lambat..tgh panas petang terik..qazreen & aida duk menutup muker...yela tmpt duk ctu jek yg kosong..aku diri jek..jap2 duduk
selendang aida tu hny hiasan jek tu...hehe
koc wanita dari seremban ke putra..tp time lik ader sowang lelaki sesat dlm ni tau..selambe jek muker dier
terik kerr..hehe

Esok tu plak, aku ader interview ke skola swasta kat shah alam..Sekolah Rendah Islam Pintar Bukit Jelutong..skola ank2 buah aku aqilah & kimy...b anta kn...dier ingat jalan kat ctu..thanx b sanggup teman & sabar jek menunggu...

Mane2 peluang kerje yg dtg, aku amek jek..& akan wat pilihan yg tepat..xkirer la gstt ke, skola swasta ke...


singgah seremban 2 jap pas lik interview kat shah alam
thanx b

Skrg pagi2 dtg skola...baru la terashe windunyer suasana kat SMKBK dulu, yela dulu pagi2 da dgr celoteh kak fizah, kemudian dgr pulak kepoyoan iqbar ajak bekpes, tgk plak pangai aida yg amek eye liner aku then pi kat cermin make-up2..aiza dgn kelam kabutnyer..curik2 tinjau tgk b aku dari meja guru dier, qazreen yg skema semak rncgn mengajar & tumpuan yg tinggi,hehe..pastu kitowang sumer slalu pi mam samer2 kat kantin & lepak kat meja guru kitowang tu samer2...huhu..windu sgt..

Biasela skola baru, suasana pon baru...nk kene amek mase nk serasi dulu..ye x...bak kater b, sumer tu sejarah..xpyh dikenang lagik

(dax2 germany main tuk qualifying pon aku xtgk ahad aritu, huhu..dek busy eh punyer pasal,tp dowang mng 4-0)


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails