AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, March 13, 2011

FC Bio Sanitary Pad


Aha, produk ni khas untuk wanita lerrr...dari Avail Beauty Sdn.Bhd,mungkin ramai yg dah tau pun sal produk ni malah ader yg dah gunekannyer n mungkin ader yg xamek kesah...aku bkn la owg yg terlibat menjual produk nie, tp member aku si kembar aiza (kwn gstt aku tu la) suh aku wat entri ni kat blog...so sape2 yg berminat nk try..leh la...kene yakin la...pad ni lagik bgs dari pad jename biase yg ader kat pasaran..ianya kerane :-
Avail Beauty Sdn. Bhd. Malaysia memperkenalkan anda satu konsep yang terbaru, iaitu FC Bio Sanitary Pad yang diperbuat daripada ramuan herba semulajadi.


FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada:


Bahan mentah yang berkualiti dan selamat


Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya.


100% Liputan Kapas


Fungsi/Kelebihan plak :-

Mencegah senggugut


Mengawalatur kitaran haid

Mencegah buasir

Membuangkan angin perut

Menghilangkan bau

Membuang darah beku di rahim

Mencegah keradangan dan membasmi kuman

Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj

Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim




Reka Bentuk FC Bio Sanitary Pad


ader 3 jenis iaitu, warna hijau pantiliner,warna biru kegunaan harian dan wana pink kegunaan malam...harge pun berpatutan, selain tu aiza ckp,sape muker yg ader masalah jerawat pun leh gunekn pad nie,potong pad ni kecik2,basahkn dlm air kat piring, sampai kuar jel,pastu taruk kat muker,wat ala2 masker,kakak dier wat da ok da sket jerawat dier,sape2 nk try n tingin nk tolong jual gak leh la contact member aku si aiza ni...

Email
  • aizazerotz@ymail.com


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails