AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Monday, February 14, 2011

Anda shuke bebear???hehe


gambar fiq & johan nie time kat umah sewa aku & yati dulu time duk kat semenyih..kedai abg..hehe



hypo manje aku nie..n bunger ros besar tu..ehem
Tajuk nie xde kene mengene ngan valentine day ekk (aik citer samer lagikkk..hehe) tp aku nk story sal hobi aku nie dari kecik yg mmg minat mende2 cute gni..kwn2 aku sejak time skola lagik shuke la adiahkn aku bear sampai la da besar panjang pun aku dpt bear..sampai jadik cekgu pun ank2 murid bg adiah bear tau..bnyk gak koleksi gtu...tp ader 2 bear yg aku snap gmbr letak dlm fb post ke wall yatt jadik hangat plak owg like n komen...namer bear tu fiq(mentor) n johan (r.lwk)..haha..lawak x?aku bg yatt plak...bear namer zizan..kukui..time tu nga hangat Raja Lawak 1...then satu bear yg aku wat bantal peluk namer hypo..ni pon kumpul ngan kwn2 kat uum dulu...owg panggil bnyk memori nyer tu dgn hypo nie...patung badak sumbu..ehehe


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails