AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, January 26, 2011

Watak-watak Princess

pocahontas..gadis red indian n omputih berchenta..ader gak tape nie time dulu..hehe

Princess and the pauper..yes, aku ader vcd dier nie time kat u dulu, citer barbie 3D nie kesah princess betol ngan princess yg menipu jadik princess..kasik tukar la,yg pauper akhirnyer kawen ngan prince, yg princess kawen ngan owg biase

swan lake..ni cd pertame barbie aku beli..kesah princess ni kene sumpah jadik swan

rapunzel barbie version..ader gak vcd nie

snow white disney..pempuan kulit putih wambut itam nie mmg comel...hehe, sumer tau la kesah epal beracun ngan dier

cinderella, antara watak paling popular skali..yela kene dera ngan kakak2 tiri n ibu tiri yg dengki

rapunzel version disney..baru aku tgk citer nie baru2 nie kat wayang

i like si belle nie..watak dlm beauty n the beast..santek dier nie...suker membace buku,aku dpt adiah upsr tape citer nie dulu..kenangan2

sleeping beauty...kene sumpah tdo sampai kene kiss baru jager tu..hehe

Owhaha..kowang nk tau, aku nie sejak kecik2 sampaila zaman skola, sampaila zaman kat u da tuer2 bangke tu mmg minat kat watak2 princess citer2 omputih..pantang la kalo de citer barbie in 3D musti aku kumpul, xpun kwn bg hadiah..time kat u dulu, melambakla vcd2 aku..dari swan lake,rapunzel la...mcm2 lagik yg barbie 3D n aku suke kumpul citer2 disney wat mcm Beauty n the beast,cinderella la,snow white la..haha..kecik2 dulu suke berangan, sanggup tu kumpul majalah disney nk dptkn si bella (watak beauty n the beast) n beli patung2 barbie..kirer aku ni gurly gakla yer dulu...kunun nk jadik tomboy..haha, just tingat..n nk pamerkn sape princess paling cun??


Share/Bookmark

2 comments:

cik faez said...

shuke belle tu kak . sy pun shuker citer2 princess ni .. beshh

Qistina Filzah said...

belle ni ulat buku..mater dier akq shuke

Related Posts with Thumbnails