AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, December 19, 2010

Raja Lawak Musim 5 Kembali~

2 pengacara Raja Lawak nie mmg pelawak yg paling aku minat, walopun Johan bnyk kontroversi, tp gandingan dowang mmg mantap & menjadi..i likeeeee..kalo tkr pengacara mmg xbesh,aku shuke tgk dowang berkawan dlm al-kisah (diari) Raja Lawak musim pertama dulu..sweet n poyo
Yusri edo @ yus adalah Juara musim pertame..merangkap abg kpd dak2 Jozan,lawak paling glamer pasal dier sal 'hai kwn2...' ala2 bdk kecik tu..heheNabil..Juara Raja Lawak musim kedua,peserta Raja Lawak yg setakat nie satu2nyer penah memegang anugerah Artis Paling Popular BH..tp bnyk gak kontroversi kes2 awek la...ish ish..owg nogori den nieSepah..Juara Musim ke 3...bakat sepah mmg xdpt dinafikn lagik..berbakat gak dlm seni muzik, leh jadik penyanyi komedi berjaye jike digilap lagik..kalo dowang wat lawak sambil nyanyi..mmg xkering gusi punyer la...juger dowang ni lawak ala2 'bujang lapuk' n senario...aku harap astro xsia2 kn bakat dowang nihKechik..Juara Raja Lawak musim ke 4...dax2 dari Sabah..dowang nie lebih kpd lawak2 yg agak bersih la...bersaing hebat ngan Idlan time tu yg memegang Naib Juare n 'Megi Sy Sudah Kembang' tempat ke 3..ehehe..cumer aku xbape suker dgn juri2 musim nie, kerane masing2 mcm nk tunjuk kelawakan masing2 lebih dari peserta....i like juri2 musim ke 2&3 mcm zaibo,harun salim bachik n fauziah nawi


Salah satu peberet rncgn aku kat t.v ialah Raja Lawak...yup, dari musim 1 lagik aku da ikuti..time2 area Zizan n Johan lagik...mmg kenangan manis tol time tu..mcm2 hal berlaku dgn yati...yati my friend minat johan, aku zizan..alih2 yus yg menang..ahaha

Tapi aku nk citer la, walopun ader yg memandang rendah rncgn lawak2 mcm ni, kunun2nyer low class la..ape la itu la..sdgkn ianya hanye la sebuah program mencungkil bakat & santai, pas penat2 lik keje leh layan mende2 lawak mcm nie...kasik ilang tensen...xde salahnyer..

Saksikan Raja Lawak musim ke 5 yg akan bermuler 7 Januari 2011 ini bersame pengacara Jozan di astro prima...


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails