AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, December 15, 2010

Piala Suzuki AFF 2010~Malaysia vs Vietnam


Semifinal Piala Suzuki 2010,tahniah la da menang 2-0 tadik tuk malaysia menewaskn vietnam,goal memuler oleh safee hasil hantaran dari safiq,keeper vietnam tak dapek nk nolong,goal keduer pon si safee ni gak kasik masuk pas safiq sepak keeper vietnam tolak kuar, tewus dak safee masukkn... sabtu ni plak..lawan kat hanoi...gud luck kayyy..eheheh...kat umah aku nie, aku sensorang jek yg tgk...yg lain langsung xde semangat kesukanan, abah aku plak, game da tamat baru dtg..yela, abah busy kat luar..hehe
MySpace
(lamer tol aku xstory sal bola, hakikatnyer...jiwe kureng tenang sket sejak ujung2 thn nie ditambah ke'busy'an keje skola yg bnyk xsiap, windu aku nk tgk game2...pas settle, aku n the geng akn teruskn lik..hehe)
 


Share/Bookmark

2 comments:

cik faez said...

huaa .. sy pon rindu nk citer2 sal bola ni .. leak2 kt stadium ..

Qistina Filzah said...

letak x gmbr muller,forlan n casillas yg da dpt golden2 tu sumer kat stadium??

Related Posts with Thumbnails