AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Friday, December 31, 2010

Kaji Diri Sendiri ^_*

aku & alang time kecik

Sempena hari ni last day kat tahun 2010..then, kajian bulan kelahiran Dato' Fadzilah Kamsah nie mmg ramai yg dah tau..just nk check aku punyer personaliti jek la...esok tahun baru 2011..Insya-Allah nk tanam azam baru....azam baru thn 2010 sbnrnyer tercapai da..tp hujung2 thn bnyk dugaan..jom aku semak..ehehe

(Owg yg lahir bulan ogos nie..antare perangainyer yg dlm kajian nie ialah..)

* Suka berlawak (aku rashe aku kurang wat lawak..tp tetibe leh jadik pelawak sgt...walo dlm nada serius)

* Mudah tertawan padanya (erkkk..xtau la nk ckp..ahaha..kang perasan plak)

* Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain (aku mmg suker caring owg, lagik2 yg aku syg...mcm kwn2 sumer..sopan santun tu??errr)

* Berani dan tidak tahu takut (yup boleh dikaterkn agak berani menghadapi situasi)

* Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan (tegas mungkin ala2..tp bersifat kepimpinan tu penah gakla jadik pemimpin time2 kat matrik dulu)

* Pandai memujuk orang lain (ramai kwn2 kater aku mmg pandai memujuk..ehehe..testla majuk)

* Terlalu pemurah & bersikap ego (aku akn pemurah pader owg yg aku rapat n syg..ego?hmm ramai yg ckp aku ego, aku akn cuber berubah)

* Nilai harga diri yang sangat tinggi (yup..mmg aku cepat terase tentang hal2 harga diri nie, tu yg berkaitan ngan ego kot)

* Dahagakan pujian (of cos..suke dipuji..biaserla owg pempuan)

* Semangat juang yang luar biasa (kkdg hal2 yg aku nk sgt2..aku leh jadik pejuang yg sungguh2 hebat)

* Cepat marah & mudah mengamuk (yup, terutame time xsehat n emosi xstabil)

* Mudah marah apabila cakapnya dilawan (yup, ni pon berkait ngan ego..aku jek yg betol..uhuhu..xleh jadi..kene berubah)

* Sangat cemburu (semestinyer..aku mmg sgt22222 cemburu)

* Daya pemerhatian yang tajam & teliti (maybe..suker aku perhatikn sesuatu perkare dgn sedetail2nyer)

* Cepat berfikir (mungkin..)

* Fikiran yang berdikari (walopun aku manje..sbnrnyer aku leh wat keputusan yg berdikari, ngader2 jek)

* Suka memimpin & dipimpin (suker keje dlm organisasi..ader pangkat atas dan bwh)

* Sifat suka berangan (betol3..terutame time nk tdo..ehhe)

* Berbakat dalam seni lukis, hiburan & silat (aku seni lukis xpandai...tp bab2 wat skrip drama aku mmg leh wat..penah mng la time skola..lagik satu dlm lakonan..ececeh..time skola la)

* Sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk (aku mmg mudah terashe.. & aku bgtau owg tu aku terashe atau tunjukkn..n owg tau aku terashe)

* Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit (nie xbetol..aku kalo demam, lambat kebah..mesti kene amek darah berkali2 kat klinik)

* Belajar untuk bertenang (mesti kene blaja..kelosah owg kater)

* Sikap kelam kabut (a'ah..mmg pon)

* Romantik, pengasih dan penyayang (yup..betol3)

* Suka mencari kawan (aku suker carik kwn n mudah berkawan walo owg nmpk aku nie kkdg mcm sombong..hehe)

PAPEPON SIKAP KITER, KITER KENE BERUBAH...SEMPENA MAAL HIJRAH YG BARU PAS LEPAS..N TAHUN BARU YG MENJELANG ESOK..KITER KENE BERUBAH KE ARAH YG LEBIH BAIK & SENTIASA DIREDHAI TUHAN...AMIN..BAK KATER OWG...HARI NIE KENE LEBIH BAIK DARI SEMALAM..SELAMAT TAHUN BARU 2010


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails