AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Thursday, November 11, 2010

Khidmat Masyarakat 2010


qaz & kak fizah menikmati suasana lautkelihatan bdk2 nga leka bergmbr kat blkg..hehe
 sweet buddiesdi payasumburak2 dulu, mkn sket2 jek (nga tunggu aizim)mekdi suda marisape gmbr2 dlm kapal ni ekz aizimfamily cg bob bnyk membantunew sweet buddy, qazreen
aper yg aizim wat tu??hehecomel x kitowang?ader owg curang kat cni
nice picturegaya dlm kapalmmg hepi ^_^hilang masalah kuar jejalan dgn dowang nihpeserta perempuan KM form 4 di payasummuker aku masam, baru pas gadoh..hahasila la dtg melawat negeri melakakelihatan ketua panitia sivik bersama2 dgn KM kitowang duk 3 owg tuk 2 seat biler bas cg bob da join taucg abu zarin n cg bob (guru bkn sivik yg bnyk membantu)bilik kitowang kat umah kota laksamanasebelum gadoh2 manjegaya tidur duduksesampainyer kat air keroh pada hari pertameqaz & kak salina, ketua panitiadpn umah kitowangni la antara dax2 form 4 pempuan yg terlibat

Bayangkn betapa busy nyer aku hujung2 tahun nie, sampai nk update blog pon payah..kesah khidmat masyarakat yg kitowang arrangekn..terlalu bnyk drama & aral...huhu..2hb Nov, KM form 2 ke melaka..awal2 pagi da timbul masalah, kerana kak salina xleh join..pihak pentadbir akn membatalkn prog kalo kak salina xpi..

3hb-4hb ke melaka..KM form 4, timbul masalah dibatalkn gara2 kes KM form 2...akhirnya dgn usaha gigih memujuk, berjaya gak program tu...Alhamdulillah...thanx pada cg abu zarin & cg bob yg bnyk sgt membantu ^_^

9hb KM form 1, dibatalkn last minute petang 8hb..mcm2 kes timbul...uhuhu..dugaan...

Kesah hari Q plak, wat gabung2 slide show & tygn...dgn mood yg x teratur, kene plak wat keje bertubi2..tp Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar..

Then, pengetua suh tolong dier tuk meeting majlis pengetua2 negeri sembilan kat casa recardo semalam, baru lik petang tadik,besh gak..ala2 jadik setiausaha pengetua..pengetua YDP plak tu...kak fizah temankn aku, pengetua kasi bawak sowang kwn...aha..tentu teman gurau2..qaz qaz windu kitowang arini..ahaha

Aizim plak kat penang, amek micro teaching mara kat ctu...arap success la

Razis dgr khabar da keje kat Bank Rakyat..hmm...bgsla

Iqbar plak skrg makin moody, jap bengang2..jap cool..mungkin dier windukan seseorg kot..ehehe

dan Qazreen makin rapat dgn aku & kak fizah...poyo gak budak nie 


Share/Bookmark

1 comments:

ajrina said...

wah nmpk mcm best jerk...

Related Posts with Thumbnails