AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Saturday, October 16, 2010

Perhimpunan Guru 1 Malaysia

pelan kedudukan dlm dewan kak fizah,qazreen,aku & ayong sebaik sampai kat Bukit Jalilha nie time nk balik,iqbar pi borong makanan yg xabes..bnyk sgt,berloriaizym plak borong air mineralqazreen & kak fizahpas abes perhimpunan,bergmbr kat luar tu, 2 amoi cina cute tu ngaja skola sin chi kat bt kikirkitowang satu bas ngan amoi comey niesebaik kuar dewantime nyanyi lagu malaysia berjaya xsilaptukar2 tukang amek gmbriqbar berlatar belakangkn suasana 14k gurudlm beriter ckp lebih kurang 14k guru dlm nie dr satu malaysiauncle noorizam,kitowang leh jupe kat cni, siap tunjuk kunci motor,drive motor dr pilah katernyerayong n iqbar, time ni kat gerai tu,uncle banje air kelapebergmbr time PM nga berucapkak fizah leka wat lawak ngan qazreen,ayong plak gayutbekpes dlm bas,berenti beli kat RnRnasik goreng kongsi jek..jimatqazreen mkn mi,ayong sandwich..iqbar n aizym jek mkn nasik lauk ayam time niekebetulan terjumpe bekas GPK KOKO kitowang,uncle noorizam kat ctu..kecoh la jap

Arini, ader perhimpunan guru-guru 1 Malaysia kat Bukit Jalil, so tiap skola ader la beberape wakil yg dihantar, mcm kat smkbk nie plak,asalnyer sumer 8 owg guru tetap yg kene pi, tp dowang sumer de hal plak..so yg tersandar mestila disandarkan, aku,kak fizah,ayong,qazreen,aizim n iqbar la ganti dowang kene pi, pepagi lagik kul 5.30pg da kene bgn siap2..yela, kene berkumpul kul 6.30..iqbar plak wat hal,mencemaskn owg yg xbeper menjadik la,kunun2 bas nk bertolak sgt da...suh kelam kabut bersiap la..aku musyhkil awal da, iqbar maner leh cayer kn...ayong n qazreen pon ckp mcm tu, xkn la bas da bertolak, sampai2 SBPI mmg pon..iqbar menipu..grrrr...ha,kitowang tumpang bas SBPI termasuk beberape buah skola berhampiran lagik, perjalanan ok, cumer bosan xder radio


Share/Bookmark

2 comments:

fAez sHamyEleA said...

akq,,besh ke jd cekgu??ni plhan terakhir sy kalo xdpt keje nk msuk cekgu la nt..hehe

Qistina Filzah said...

besh gakkk..tp bebanan keje bnyk la kalo ajar skola menengah

Related Posts with Thumbnails