AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, October 17, 2010

Hattrick-Mario Gomez & N9 ke Semi Final

schweinsteiger da sembuh,da main da..bertenggek plak belakang gomez niegomez wat hattrick 3 goal,goal ke2 kene kad kuning,yola mandai2 jek ko tanggal baju yer ala2 FT tewus larik2 walo masih dlm game
3 pemain muder germany,muller,schweinsteiger & gomez tonggak utamer bayernkelihatan kangaroo aliya,si badstuber kat belakng tu,cian dier,kene tarik suar sampai jatuh,dier tarik lik suar owg tu..2-2 kene kad kuning..hehe (walo bagaimanepon,bayern kene bangkit coz da ketinggalan hny di ranking ke 9 kat bundes)

Mlm tadik,walo pun penat siang2 ke Bukit Jalil sanggup gak tgk game2 bola, mlm td utk Piala Malaysia, N9 negeri aku lwn ngan Perlis..& menang secara aggregat nyer 4-1..aritu suku akhir pertame 1-0,mlm td 3-1..1 goal tu lps tuk sani sbb penalti (i like sani anuar nie..hehe) tewus ke Semi Final lwn ngan Johor FC,chaiyokkkk guyz..pastu layan game bundes plak, yela dax2 jerman kn..bayern lwn hannover ,si gomez plak wat hattrick..3 goal tuh, dier da muler menunjukkan kepoyoan di padang, banding selama nie duk kat bangku simpanan jek,abe klose plak injured..so tuk negara plak,arap loew akn muler memberi peluang pada gomez tuk kesebelasan utama kay ^^, aritu tuk euro Q da bg score kn..game mlm tadik bnyk gak,ingat nk tgk fabregas kat arsenal la...berbatov ke kat man u lwn west brom(seri jek) tapi xlarat...ozil kat real madrid plak tyg kul 4pagi gtu..tunggu member sms jek la bgtau result..real mng,tp xder score dari ozil


Share/Bookmark

2 comments:

fAez sHamyEleA said...

ank tiger main sbgai substitute jer kan..tu msti dier gumbira giler smpai naik blkg gomez..haha..
sib bek suar si kangaroo badstuber x lucut kne tarik..:D

Qistina Filzah said...

kalo lucut kene tarik?haha..aliya paling 'mcm pakai blusher'..haha

Related Posts with Thumbnails