AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, October 10, 2010

Happy Birthday Adik Nana & Jejalan Carik Umah KM kat Kajang

happy birthday adik nana yg ke 6 taun (dpt bear dari mama & ateh namer mimi) hehe, actually gmbr potong kek ngan tetamu ado kek kamera abg la plak, ni main gitar ni pas abes partyperjalanan lik dari semenyih naik komuter,pastu bas plak..umang aii..lamer xnaik komuter n bas sejak da pakai kerete nie..fiky pon ckp mcm tu
sampai seremban mkn dulu, mekdi mcm biase...smlm ternueng jek sbb gaduh ngan iqbar,arini hepi dafiky menunjukkan pemandangan dari bas yg amat lamo xnaik da kato ehsmlm naik keter aizim dulu, so arini balik jek naik pengangkutan awam, wat iklan 100 plus dulu
iklan dutch lady susu coklat plak oleh kak fizah"inilah hasilnyer lidi2 sate yg kak fizah mkn dagingnyer" kater iqbaragak tembam pas mknarini lik naik komuter dari bangi, fiky letih la tu mlm td xtdo, da jupe sepupu eh,main yolaiklan sate kajang versi kak fizah soloiklan sate kajang versi kak fizah & iqbar berduetfiky da muler nk majuk dlm keter smlmperjalanan ke kajang melalui highway dlm ujan lebat(time ni ujan berenti da)iklan sate kajang versi aizim & aku plak

Semalam, aku sepatutnyer nk pi la ngan kak fizah n qazreen pi kajang, tgk umah ank yatim yg kitowang da kompemkn tu tuk khidmat masyarakat,pastu rancangnyer anta qaz ke komuter kajang & kak fizah lik ngan aku ke umah abg,celebrate besday adik nana..skali adik kak fizah masuk wad, qaz plak xcehat..nk x nk aku terpakse la ajak aizim n iqbar suh teman bincg, kak fizah ikot skali sbb xbermalam...nk jadik ceriter, umah kat kajang tu terpakse ditukarkn ke bndr baru bangi plak atas sbb tertentu..hehe (xleh ceriter)

pastu iqbar gaduh ngn fiky sbb fiky manjo sgt..aha...xnk fiky mkn sate n minum

sampai2 umah abg da maghrib, rupernyer abg wat open house skalik merangkp besday party adik nana, hepi besday adik nana

MySpace

arini lik plak naik komuter & bas,umang ai lamer da xnaik pengangkutan awam ni sejak pakai myvi tu..hehe


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails