AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, August 15, 2010

Uniknya Ramadhan Bersama Shahir Episod 1

Seperti tahun2 sblm nie, uniknya ramadhan sebuah rancangan memaparkan bagaimana dax2 juara af menempuhi bulan ramadhan, start wat time mawi,pastu faizal,pastu mila gabung ngan zahid,mawi lik...stacy xder la..hikhik..pastu hafiz...skrg semestinya che amat hoi hoi hoi..tiap ahad kul 7.30pm, ulangan kul 9.00pm & 3.oopm di astro ria....arini start episod pertama bersama shahir ^^,

 MySpace

Part1

Part 2


Share/Bookmark

7 comments:

faez said...

haha..lucu sgt che amat kte time uniknya ramadhan tuh...che amat suke sgt gurau psl jodoh ne,,mcm ada something jek..hehe...^_^

Qistina Filzah said...

tu la pasal,time diariku shahir yg kenduri kesyukuran tu pun, yeye kater kat mak dier 'rombongan menyambut menantula' hehe..faez join x shahirianz kat forum cari??

faez said...

hehe..ye kn,,che amat ne lucu jgk org nyer,,sweet sgt lawak die..lawak sopan g2..hehe,,sy join yg hoi hoi hoi curlaasst gitu..shahirianz tu forum ke blog??

Qistina Filzah said...

kat forum.cari.com.my wakz
ader thread af kat ctu...

faez said...

ok..sy dh jmpe,,best ke join ctu??

Qistina Filzah said...

bez gak..dulu meriaH sgt..sampai da presedential suite bape da..skrg da suram sket

Qistina Filzah said...

bez gak..dulu meriaH sgt..sampai da presedential suite bape da..skrg da suram sket

Related Posts with Thumbnails