AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, August 18, 2010

Ozil Sah ke Real Madrid


Pepagi lagik, time nk pi skola, aku dpt msj dr aliya..dier ckp, ozil sah ke Real Madrid berdasarkn info2 dlm paper tempatan arini..sampai skola, aku online & aku baca la paper2 ariniMySpaceyup ozil mmg ke Real Madrid, 2 budak bundes pi La Liga iaitu khedira & ozil...boeteng plak ke manchester city, yeye si shashira mlm td menunggu berita ozil ni, dier tol2 mengharapkan ozil akn join MU..hehe..cian shashira_ballackMySpacearap ozil leh success la kat Real Madrid tuMySpacesbb owg slalu kater mmg ramai pemain berbakat pi real, tp xmenjadik...hmm

(Petikan dari Arena)

Ketiadaan Ozil tak ganggu rentak Bremen

Rabu, 18 Ogos 2010
Source: PASports 
JERMAN, (PA Sports) - Jurulatih Werder Bremen, Thomas Schaaf menjangkakan pasukannya sudah pun bersedia kehilangan perancang utama, Mesut Ozil.

Bintang Piala Dunia Jerman itu berpindah ke Real Madrid, 12 bulan selepas Bremen kehilangan tonggak utama, Diego yang berhijrah ke Juventus.

"Kami sedar kami tidak akan lemah selepas kehilangan kehilangan kualiti sepertinya, tetapi melalui pengalaman saya beberapa tahun ini, apabila seseorang pemain meninggalkan pasukan, pemain lagi akan bertambah bagi dan memberi ruang kepada mereka," katanya.

Pengarah Sukan, Klaus Allofs tidak berhajat membawa semula Diego kerana tidak mampu memenuhi tuntutan kewangan pemain Brazil berkenaan.


Share/Bookmark

12 comments:

faez said...

salam..akak,,ozil pindah madrid hri ne ke taw smlm.??

Qistina Filzah said...

smlm punyer smlm xsilap, coz arini ader game bremen..so dier mmg xmain la, kalo dier ter'main' kat bremen, susah la nk pi madrid coz xleh 2 kelab dlm satu musim..so sah nyer smlm punyer smlm & tunggu result medical checkup nyer..hehe,baru la sah join

faez said...

ouw..sy pon br taw kmrin dr post akaun fb die,,,suke sgt bila dh pndh ne,,sbb kt bremen die x brpa femes..x nmpk kehebatan nyer,,hopefully kt Madrid ne die bjya tarik perhatian umum,,xde la asyik dgr org ckp kehebatan messi sorg jek,,hehe,,melebih sdh ne..TER'emo kjp..sori,,hehehe,,:D

Qistina Filzah said...

yup dier glamer pon time wc taun nie..sblm nie mane owg kenal dier sgt

faez said...

akak rse2 lah kan..ozil ne ble jd ke11-an utama madrid x,,,syg lah klu dea duk bangku smpnan jew,,huhu,,sdey aq klu cm tu....:(

Qistina Filzah said...

tu la, ader yg kater kalo ke madrid xterpilih ke sebelasan utamer, arap2 dgn ketereran skill ozil tu dier dpt la jadik ke sebelasan utamer, sesamer kiter tgk game real madrid nnt ^^,

faez said...

Amin InsyaAllah..harap2 la dia d beri peluang itew,,huhu,,sayang bakat nyer klu x d tnjuk kan,,,

Anonymous said...

ozil!!!!!!!!!!!!!klau dia ddk k bangku simpana je,baik dia pndah man u...konpom dak2 sana appreciate skill ozil tu :')

Qistina Filzah said...

hehe..faez,shashira_ballack..jgn wiso, smlm ader da game pre-season kat madrid, ozil & khedira 2-2 ader kat sebelasan, arap2 start liga pun dowang main gak la tuk kesebelsan yg utame

faez said...

wah,,betul ker kak??Allhamdulillah syukur,,,mudah2an jd 11 yg utame,,klu x,,baek ozil pndah je,,kt mana2 pn x kisah,,yg fentin jd 11 utama,,hehe..tp klu ke MU,,x skong sgt la,,x suke dgn rooney,,opss,,jgn marah ye,,,^_^

Qistina Filzah said...

faez..hehe, akq & shashira_ballack member akq nie suker gak kalo ozil ke MU, tp nk wat mcane kn da jodoh dier ngan madrid, arap2 dier xdipersia2kn la kat ctu

faez said...

sye lg suker kalo ozil d barca,,sbb bintang2 d barca semue menyinar..ble jgk bgndingan dgn messi, iniesta n xavi..hehe,,,kalo madrid x hargai ozil,,mmg dorg rugi besar la,,huh..

Related Posts with Thumbnails