AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, August 29, 2010

Friskies 2 in 1 (Ebi pon puase..hahax)


Bulan nie, lmbt sket beli brg2 umah..dpt gaji 25hb tp tadik baru pi bahau shopping, so makanan ebi pon da abes, terpakse la ebi berpuase arini dari pagi..kuikui, kesian plak tgk dier tadik..melepet jekMySpace...aku rayau2 upwell kat kiara tadik nk amek whiskas ebi(dier mkn jename nie jek,memilih tol) tp tgk friskies ader bg hadiah mangkuk dier plak..cantik, pastu ader style baru, 2 in 1 iaitu leh basahkn biskut tu kasik cair ngan mkn kering..rashe mcm bez jek, haha..makanan kucing pon teruje tu puase2 nie, tp mak aku bising da "kang ebi xnk do, dio kn xsuko tukar2 jenamo nie" balik2 jek aku suh ebi bukak puase, xsbr2 dier,elok jek plak dier suker, xtaula kot sbb lapar ke...hehe
(*nga tgk game man u lwn westham, tunggu si berbatov goal(dier satu goal,nani satu,rooney yg aku xsuker tgk tu satu itu pon penalti..hahax)..mlm td bayern leh kalah 2-0..ayo cian tol la, muller siap frust sambil baring2 tu, aku xtgk la coz nantuk sgt, aliya yg bgtau & loew da senaraikn 21 owg pemain yg dier bwk tuk kelayakan euro 2012 yg akn lwn belgium 3 sept nie & azerbaijan 7 sept, 17owg dr yg main wc,4 owg yg baru disenaraikn,butt da xmain yela dier mmg da kurang terer pon & ballack tatap xtersenarai gak,cian shashira,hehe)


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails