AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Tuesday, August 31, 2010

Selamat Menyambut Kemerdekaan ke 53

(err jiwa merdeka??tp pemikiran & tingkahlaku masih dijajah, tgk jek la dax2 zaman skrg)dax2 kecik2 pon da mengganaz,mak ayah,cekgu2 xreti hormat,beranak jek pun bnyk gak,budaye mane diikut ntah,hehe..salam merdeka la...hehe, merdeka tahun nie kureng meriah sket, dpt wish pun sket2 jek, yela bulan puase, musti kene hormat bulan yg mulia ini ^^, dari kecoh pi sambut merdeka kat tmpt yg xpatut, baik pi tarawikh, pastu mkn more kat masjid tu 
diz 2 muslim boyz start main tuk liga spanish mlm semalam, walo bagaimanepun real madrid hny berjaya seri jek ngan mallorca 0-0, yeye menunggu ozil & khedira yg diturunkn pas minit ke 50,not bad la aksi dowang, bnyk hantaran yg menarik MySpace


Share/Bookmark

Sunday, August 29, 2010

Dax2 Jerman Beraya ^^,

ozil,ballack & lahm smart berbaju melayu sempena photoshoot aidilfiri 

 Smart kn kad raya nie ^^, dax2 jerman beraya gak..penat tau aku menjahit baju melayu tuk si lahmMySpace si shashira plak jahitkn baju melayu tuk ballack & si aliya plak jahitkn baju melayu dax ozil tu..songkok dier shashira belikan..hehe



Share/Bookmark

Friskies 2 in 1 (Ebi pon puase..hahax)


Bulan nie, lmbt sket beli brg2 umah..dpt gaji 25hb tp tadik baru pi bahau shopping, so makanan ebi pon da abes, terpakse la ebi berpuase arini dari pagi..kuikui, kesian plak tgk dier tadik..melepet jekMySpace...aku rayau2 upwell kat kiara tadik nk amek whiskas ebi(dier mkn jename nie jek,memilih tol) tp tgk friskies ader bg hadiah mangkuk dier plak..cantik, pastu ader style baru, 2 in 1 iaitu leh basahkn biskut tu kasik cair ngan mkn kering..rashe mcm bez jek, haha..makanan kucing pon teruje tu puase2 nie, tp mak aku bising da "kang ebi xnk do, dio kn xsuko tukar2 jenamo nie" balik2 jek aku suh ebi bukak puase, xsbr2 dier,elok jek plak dier suker, xtaula kot sbb lapar ke...hehe
(*nga tgk game man u lwn westham, tunggu si berbatov goal(dier satu goal,nani satu,rooney yg aku xsuker tgk tu satu itu pon penalti..hahax)..mlm td bayern leh kalah 2-0..ayo cian tol la, muller siap frust sambil baring2 tu, aku xtgk la coz nantuk sgt, aliya yg bgtau & loew da senaraikn 21 owg pemain yg dier bwk tuk kelayakan euro 2012 yg akn lwn belgium 3 sept nie & azerbaijan 7 sept, 17owg dr yg main wc,4 owg yg baru disenaraikn,butt da xmain yela dier mmg da kurang terer pon & ballack tatap xtersenarai gak,cian shashira,hehe)


Share/Bookmark

Wednesday, August 25, 2010

Majlis Berbuker Pose & Besday Razis


Share/Bookmark

Monday, August 23, 2010

Bulan Patriotisme 2010

muker ozil nmpk letih jek...khedira nmpk slalu ader dgn ozilkhedira & ozil da kat madrid, da start training tuk musim ni di bulan puasa nie
siyes jek muker 2 owg nie..hehe 
jalur gemilangdax2 model khas mengibar bendera (fiky malu2 kucing jek)
laungan merdeka oleh Ketua Umum
dax sarawak(original dari sarawak nie)muhibbahantara dax2 yg wat persembahan

Hari ni acara perasmian 'Bulan Patriotisme' untuk tahun 2010 sempena kemerdekaan negara kiter yg ke 53 tahun bertemakan '1 malaysia menjana transformasi'. Menarik gak acara perasmian, ada bunga api, tp xterbakar bunga api dier, haha..MySpaceader nyanyian patriotik, kuiz, sajak & laungan kemerdekaan...pelbagai acara akn berlangsung selama sebulan, diharap akan lebih ramai pelajar mengambil penyertaan, kasik meriah sketMySpace
(* khedira nyer fan page bnyk update gmbr2 terbaru dier n ozil kat madrid...pose x dowang nie??hehe bacer beriter khedira rajin puase, ozil xrajin sgtMySpacedier pose dier rashe nk pengsan katenyer,ish ish... tp dier ganti ngan zakat..mane hukum xtau la, hehe..arap2 khedira ajak la ozil tu puase walo pun ader game..hehe)


Share/Bookmark

Wednesday, August 18, 2010

Ozil Sah ke Real Madrid


Pepagi lagik, time nk pi skola, aku dpt msj dr aliya..dier ckp, ozil sah ke Real Madrid berdasarkn info2 dlm paper tempatan arini..sampai skola, aku online & aku baca la paper2 ariniMySpaceyup ozil mmg ke Real Madrid, 2 budak bundes pi La Liga iaitu khedira & ozil...boeteng plak ke manchester city, yeye si shashira mlm td menunggu berita ozil ni, dier tol2 mengharapkan ozil akn join MU..hehe..cian shashira_ballackMySpacearap ozil leh success la kat Real Madrid tuMySpacesbb owg slalu kater mmg ramai pemain berbakat pi real, tp xmenjadik...hmm

(Petikan dari Arena)

Ketiadaan Ozil tak ganggu rentak Bremen

Rabu, 18 Ogos 2010
Source: PASports 
JERMAN, (PA Sports) - Jurulatih Werder Bremen, Thomas Schaaf menjangkakan pasukannya sudah pun bersedia kehilangan perancang utama, Mesut Ozil.

Bintang Piala Dunia Jerman itu berpindah ke Real Madrid, 12 bulan selepas Bremen kehilangan tonggak utama, Diego yang berhijrah ke Juventus.

"Kami sedar kami tidak akan lemah selepas kehilangan kehilangan kualiti sepertinya, tetapi melalui pengalaman saya beberapa tahun ini, apabila seseorang pemain meninggalkan pasukan, pemain lagi akan bertambah bagi dan memberi ruang kepada mereka," katanya.

Pengarah Sukan, Klaus Allofs tidak berhajat membawa semula Diego kerana tidak mampu memenuhi tuntutan kewangan pemain Brazil berkenaan.


Share/Bookmark

Monday, August 16, 2010

Melawat Syafinaz


Jumaat aritu, aben & kengkwan dier jumpe aku, ajak pi melawat syafinaz (dax solo nasyid al-ehsan kitowang tu) accident..kene langgar kereta, dier naik motor ngan abg dier kat pasoh 2 balik dari tarawikh, so harini aku,razis & aima bwk 3 buah kereta bwk kengkwan kelas dier melawat dier kat Hospital Kuala Pilah, kaki dier patah,mak dier cerita, doktor nk masuk besi, tapi takut terbantut coz syafinaz ni nga membesarMySpaceso cumer wat tarik jek dulu...kesian gak aku tengok budak kecik nie..semoga cpt sembuh laMySpace


Share/Bookmark

Trial SPM 2010

Arini start exam trial spm tuk tahun nieMySpace...mcm biase cekgu2 dpt la jadual mengawas & mcm biasa jugak, cekgu gstt la yg paling bnyk kene, rata2 3kali kene jager, aku pun dpt 3x waktu petangMySpacearini aku jager paper bm2 kat dewan za'aba, 2.00-4.30pm...ngantuk tuMySpacebulan pose mcm nie..hehe
(liverpool vs arsenal mlm td seri 1-1, yeye fiky nk tgk, skalik dier berdengkur da...David Ngog bg goal tuk liverpool,arsenal nk kalah da, tp ader goal klakaMySpace minit ke 90 menyerikan kedudukan...hehe,comment pnjg kat fb aku penyukung liverpool & arsenal nie)MySpace


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails