AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Thursday, July 1, 2010

Gud Luck Germany (Germany vs Argentina Q final)

cute kn si messi & lahm (coach plak of coz la joachim lebih encem..ehehe)

Sabtu ni germany akn menentang argentina dlm suku akhir kempen world cup 2010 yg semakin sampai kemuncaknya...so, perlawanan ni dikaterkn lebih sengit memandangkn rekod argentina belom pernah kalah dlm peringkt kump & pusingan 16 terbaik aritu...tp mengikikutkn perlwnn dlm quarter final wc 2006 yg lps, germany bertemu argentina gak...& germany layak ke separuh akhir dlm kelayakan panalti...hu..kalo leh ulang kejayaan, mane tau kn ^^, amin

aper2 pon, menang @ kalah xkesah...janji melawan & wat permainan yg nmpk bez kay...gudluck 4 my cute kapten lahm :-),mesut ozil,podolski,klose,muller,khedira,schweinsteiger & kengkwn juga ko neuer...tgkp bola lek lok kayy (eceh mcm dowang bacer jek blog aku niee..hehe)

risau plak aku dgr si podolski mengalami kecederaan, ozil plak xcehat...2 hari xpi training...cacau mungkin xkn diturunkn coz cedera gak ^^"

ni iklan promo kat germany..ballack ader time ni sblm injured gak...huhu


Share/Bookmark

1 comments:

Anonymous said...

Aku tulis ni bukan sebab aku nak listkan blog-blog yang aku suka.Tak seronok la camtu.Ramai orang dah buat.Aku menulis hari ni sebab aku nak cerita pasal benda2 yang aku tak suka masa browse blog-blog orang lain.Hahahahaha!

...........

1. Background dan teks warna tak betul

Background putih,teks kuning.Background hitam,teks merah.Adakah anda cuba buat semua orang buta?

2. Dia letak lagu dalam blog dia dan plug in player media tu susah benar dijumpai

KAMON LA!Bila aku duduk depan PC,aku nak dengar lagu-lagu aku sendiri,bukan koleksi lagu Indonesia anda atau koleksi lagu Eddie Hamid anda.Aku browse sekali beberapa belas tab/window,jadi proses mencari blog mana yang pasang lagu tu adalah satu bentuk penyeksaan telinga.

3. Kena scroll separuh page baru jumpa posting

Sebab kat atas penuh iklan.Banyak blog-blog sekarang macam tu.

4. Blog Politik,Ajak Perjuang Islam,Ahli PAS...tapi...

....Iklan paling besar sekali kat atas,PANCUTKAN ISTERI!Nak belajar sangat pancutkan isteri,download Cytherea "Squrting 101"!Free!Siapa Cytherea?Seorang pelakon porno muka SEBIJIK macam Natalie Portman.

5. TuLiS MaCaM Ni?

AdAKaH KaU TaK RasA InI SaNGat AnNoYiNg?AdAKaH KaU TaK LeTiH JaRi NaK TuLiS MaCaM nI?

6. Penggunaan Ayat Budak-Budak Belum Baligh

Hari inie aq maw on9,tapi facebooque tidaque maw login-login,lalew aq sedey dan terush menangisy cosy my honey tidaque dapat chatting wit aq. :D :P :( :8 :6 :3.....<=3 .....Nak tulis camtu masa hantar SMS,pakai la.Bila ada keyboard,takyah la.

Terima kasih.
Selamat pagi.

Related Posts with Thumbnails