AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Friday, April 30, 2010

Pesta Pantun 2010 & Kawad Kaki KRS

Kawad KRStime jamuan tuk dak2 pantunhmm...kowang da bukak lom blog ni...heheSMKBK juara!!comel dowang nieNga berdebar menunggu pusingan final

Pada hari khamis lepas 29hb April 2010, smk Batu Kikir jadik tuan rumah utk Pesta Pantun daerah Jempol/Jelebu...tahniah...dak2 skola kiter menang...dowang diwakili oleh shafik(capang),ashraf suriah & fatin farhana juge simpanan si hamizah & cici...kowang mmg bez & stylo la...kemudian ader pertandingan kawad kaki..KRS skola kiter amek bahagian...tp tahniah gak,bak kater pengetua walo xleh menang...tp da amek bahagian tu kirer bgs...hehe


Share/Bookmark

Monday, April 26, 2010

Hooperz...Iqbar Nk Interbiu KPLI

inila hasil baju,tai yg iqbar dpt pas lamer mencarikak fizah cuber tai iqbar kat ayie ayo betaper xsedapnyer makanan kat food court sebelah wyg tu...aku beli ni,tp iqbar pon xlarat abeskan...nasik ayam kicap wok..tunggu pesanan makanan rugi tau mkn kat sini,mahal plak tukak fizah & adik tersyayangHa ni gmbr galaxy futsal ari selasa lps...dimane asalnyer kitowang nk pi tgk la dak2 form3&4 lwn dgn dak2 praktikal...tp xder pempuan pon yg tgk...wat malu jek kalo pi,so kitowang terus la ke char kuew teow dpn futsal tu...melantak..hehe

Semalam aku,kak fizah,iqbar & ayie pi bahau...memuler iqbar ajak pi tgk wyg...xtau ader citer aper...main tibai jek...leh plak kitowang tertengok citer 'hampeh' hooperz tu..haha, pas tgk muvi...iqbar ajak plak pi cari baju,kasut sumer tuk interbiu kpli dier Rabu ni...kalo iqbar berjayer...bln 6 ni Iqbar masuk maktab la...semoge berjayer ye Iqbar...lik jek mlm tu, Iqbar ajak kakngah & Robani plak mkn kat luar...kitowang mkn kat tempat biase melepak pas meeting kitowang, kat warung sebelah pasaraya Bt Kikir tu...hehe...Bani kater, nyaris2 jek nk masak megi td...tp Iqbar da ajak nk bg payung kembang...haha


Share/Bookmark

Hepi Besday Puteri

Jumaat lepas iaitu pada 23 April...besday student aku,Puteri Intan Farhana yg ke 13...mak dier kol aku suh arrangekn besday party ank dier...siap masuk wit dlm akaun aku,so aku dgn beberape AJK sukarela aturknla....pas prep dowang dtg la ke kantin...sambut besday puteri ni...hehe...pas party ingt nk join samer2 Robani & grup 'amirul mukminin' ke jeram...tp kitowang terlewat...jupe tgh jln jek motor dowang sambil lambai2...so AJK besday Puteri la yg pi samer...family asywad pon ader kat ctu...mak asywad pon amek gmbr kitowanggaya pandang beruk kat atas pokok..hehetunjuk monyet comel plak di hujung saner..heheantara jemputan hadir,kakak2 form4 si puteri ni...aisyahbesday gurl...puteri intan farhana AJK kuat asywad ngan dak2 oztel form4tidak ketinggalan nazmi pembantu mencari belon & lighter bersamer teha & tikahjempot minum
hepi besday abbitttttkengkawan form1 abbit..dak2 1G & 1Hberebut belon dak2 nie..heheasik meletup jek belon yg azri & asywad tiup...ish2


Share/Bookmark

Saturday, April 24, 2010

Explorace Minggu PSS 2010


Hari Khamis lepas, dlm minggu PSS ni, satu program explorace telah diadakan dibwh unit aku,kak fizah & fakah....tp ketua PSS tu baru bgtau time last2 minit...so persediaan mmg kelam kabut la....Alhamdulillah ader kengkwn gstt mcm iqbar & member2 baru praktikal yg tolong...mlm Rabu aritu, aku,kak fizah,robani & beberape owg budak wat soalan sampai mlm...huhu, balik umah pon da lewat...sblm tu petang tu iqbar pon dtg menolong...kemudian si syaiful dgn dalil mmg yeyer la memikirkn soalan,hala tuju explorace tu...sehari suntuk kitown berpikir...hanim tkg masuk sampul,time explorace,aku tukang amek gmbr mcm biase,fakah jager checkpoint muler & akhir...& kak fizah,iqbar,aida erina,hanim,dalil,syaiful,fauzi,gapal & xketinggalan cekgu tetap yg rajin,kakngah tukang jager check point..hehe..
(pas abis program, sampai ati ketuer PSS tu xnk terimer claim duit yg kitowang uruskn utk wat beli brg2 ngan adiah dier suh bg kat satu kump jek...so kitowg cube pujuk gak sampai la dier terimer utk no1&2 jek...no3 terpakse la aku sponsor...tp td da jumpe pengetua, dier akn ganti duit tu...pengetua ckp...duit PSS ader lagik...so,untuk pemenang2 explorace,jgn salahkn kami gstt & praktikal kalo hadiah yg diterimer xseberape...orang PSS tu sendirik yg xnk bg peruntukan utk hadiah kowang...mmg kejam)teraniaya....geram tol


Share/Bookmark

Sunday, April 18, 2010

Hepy Bezday Aizim


Hari ni 18hb April...besday aizim...so smlm kitowang da celebrate kat P.D da...pi pepagi lik petang...aku,kak fizah,aiza,aida,iqbar,gapal(cg praktikal) & bezday boy la si aizim la yg join...hehe...aizim blanje mkn tengahari memulerr...pastu aku blanje air kelaper muder, iqbar blanje mkn petang laksa,mi kari,mi sup sumer...minyak of coz sumer kene share....aku & kak fizah beli bear tiger adiah besday aizim...cumil...papepun hepi besday aizim...smoge pnjg umo,murah rezeki...smoge kiter sumer dpt jadik cekgu tetap...heheh..(psttt...bez suare aizim nyanyi..haha)


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails