AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Saturday, January 2, 2010

Melawat Azahari

Azahari & Razis
Shahir,kamil,azah,mustakim
sahabat sejati ^_^

Hari ni...pepagi lagi kakngah dah keluar pi semenyih,anta fikri...fikri kene balik awal hari ni coz kakngah ader hal nk kene settle sal kereta dier...hmm...kakngah nk bwk aku pi melawat azahari kat Hospital Universiti,Azahari ank murid yg baik dgn aku kelas 3F mengidap kanser tulang,tp sok aku plak terlibat dgn pendaftaran form1 dgn kengkwan gstt yg lain...aku kol mak azahari,alhamdulillah...dier ader kat umah & akan ke hospital semula pada 4hb ni...so aku terus kol kak aizah,razis & kak fizah...ajak pi serting...kak aizah ader hal,mungkin dtg sok...aku,razis,kak fizah dan mustakim,kamil&shahir yg pi melawat azah kat umah dier tadik...awal2 aku ajak mustakim sbb aku tau dier dgn azahari bersahabat baik...cumer dkt2 ujung taun lps nmpk mcm kurang rapat lagik...awal2 taun lps, azah dgn mus rajin kol aku mlm2 pas prep dari asrama putera...kekdang aderla si potter,epul dgn kutil ckp skali...tp aku tau nilai persahabatan dowang...yela aku cekgu sivik dowang...pernah aku ternmpk kat paper exam salah seorang dari 5 sahabt baik ni tertulis 'potter,kutil,azah,mus,epul' friendz 4ever...aku mmg respect tgk ank2 murid aku ni...yela bgsla berkawan ikhlas mcm tu...cumer sejak hujung thn lps aku tgk dowang ber5 mcm kureng rapat...hal budak2 kot...ntah...tp time melawat azahari tadik, aku tau si mus windukn azah begitu gak azah...lamer azah xdtg skola kn...razis tadi pun tersentuh sampai menitiskn air mata...kitowang doakan azahari agar cpt sembuh,dpt belaja dgn kengkawan semule....Insya-Allah...aminn....tahniah azah kerana dpt 6A dlm PMR....


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails