AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, January 31, 2010

Kursus Kepimpinan 2010

time riadah waktu pagi
cekgu2 gotong royong memasak
khemah siap dipasang
bertungkus-lumus memasang khemah

Jumaat,Sabtu,Ahad yg lepas ader program kepimpinan pelajar tuk thn ni...seperti biase aku sbg tukang amek gmbr & penjaga budak sampai mlm la....mlm sabtu tdo kat khemah lagik...da la kitowang aku,kak fizah,lizayu,aizim,azwan dgn bunny berjage mlm sampai pg...baru jek aku dgn cekgu2 pempuan nk tdo dlm kul3pagi mcm tu,bdk2 ni dh berjage plak....memekak2 dak khemah laki sebelah kitowang...sbr jek la.....huhu...menyanyi2 plak...aizim pi marah dowang leh plak melawan....majlis penutupan berlangsung dgn ok.....slide show gmbr2 dowang aku kene wat tgh mlm tu wat yg simple jek coz xcukup mase...masalah yg berlaku kak dila suh beli adiah tp dlm jangka masa setengah jam tu....huhu...beli2 laju giler pi bahau...sampai2 bt kikir, adiah tertinggal kat kedai...patah balik....waaaa.....(gambar2 lain yg telah diwat slide show boleh dibeli dgn harga rm3 satu cd dari cekgu filzah,byr dulu baru dpt cd...arahan pengetua)


Share/Bookmark

2 comments:

Anonymous said...

haha bestnyer tahun ni camping.. 2008 tdo kat asrama jer... tp merasalah tdo kat asrama ngan dak2 laki mmg penat nak layan,last2 ajak diaorg kua (tanpa disedari pengetua) lepak minum2 teh borak2 sampai pagi.. samelah tugasnyer nak kne wat slide show, jg makan minum, perhatikan dak2 yg degil2 ni, tp xper pengalaman 2 penting >xcikgu.fairuz<

Qistina Filzah said...

yup..bez pengalaman tu...walo pun camping kat padang skola jek..eheh

Related Posts with Thumbnails