AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, October 7, 2009

Kesah Memory Card

kerete aku yg bengkok langgar bukit kat makmal...huhu
ni la memory card kak pizah (pensel case tiger aku pun nk enterprem..hehe)

Memory card...ni la kesahnyer...aritu time sebelum bukak cuti raye...si merah bg aku memory card dier suh isi game...dh la tgh mlm dtg umah org...bygkn kul 11.30 mlm terpacak dpn umah aku...nk bg memory card nyer pasal suh isi game...aku pun tolongla isi kn...nk bg kat dier mmg payah...tu la al-kisah aku marah sgt kat ank murid aku sowang ni...nk jadik citer kak pizah tau aku isi game tuk merah, dier pun bg la memory card dier suh isi gak...aku combine kn la skali satu bekas...time merah wat hal ritu, aku marah2 dier, aku bg lik memory card sampai aku xsedar aku dh terletakkn memory card kak fizah kat mane..huhu..."dh isi game dh??" tny kak fizah senyum simpul...alamak...aku letak mane da...aku punye kelam kabut, bwk kete dari bilik guru ke makmal nk cari lik...terlanggar la bukit...terus bengkok kete aku...huhu memory cardnyer tetap xjupe gak...itu kisah minggu lepas sambung lagi kisah dier semalam plak...time 1D kelas ict, aku ngah marah2 si amirul yg suke mengejek2 kwn wat presentation...pas jek dier nyer turn plak...tetibe dier tny aku "cekgu...ni sape punyer??" alangkah...rupenyer kat tgn dier ader memory card yg kucari slame ni...dier jupe terselit dlm buku ringkasan,syukur tol...xjadik aku marah dier ^_^


Share/Bookmark

2 comments:

Anonymous said...

Apa ke heyyy...sampai langaq bukit plak.

Qistina Filzah said...

ke hey eh sebab lesen P lagik

Related Posts with Thumbnails