AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, October 21, 2009

Kesah Cinta Budak2 (^^,)

~syurga cinta(best sbb ader heliza)~
~sweet~

Aku ngaja budak skola menengah...mcm2 hal budak2 ni...slalu sgt la ngadu masalh cinta dowang....kesah nk tackle awex xdptla...awex curang la...pakwe tetibe xmelayan la...xdpt blaja la...xdpt tumpula...merangkap guru kaunseling plak aku ni...smlm pun mcm2 kes aku terima...dh aku ni cekgu sporting la kunun, time free tu aku dgr jekla...ha...tapi yg ni nk wat aku gelakla...kat myspace ke,friendster ke,facebook ke,blog ker...kecoh tul dak2 ni menayang awex masing2,pakwe masing2...'my luv,my girl...beby' la apela...mcm2la kat bwh gmbr tu...kalo kat skola dpt smgt blaja takpe...ni makin blur plak aku tgk budak2 berkapel ni...mcm tadik,aku tny soklan, lain yg dijawab,rashe nk ketuk jek pale budak tu tadik...ish2 kowang...pe paedah agknye ye...kalo niat betol xper gak...tapi aku phmla naluri remaja...semuer penah remaja ye x?heheh,papepun pandai2 la jage diri, jgn wat xsenonoh,& blur xtentu pasal...hai bdk2...contohila cekgu ni...xpenah berkapel time skola...haha... hayati kate atuk cekgu shuhadah dlm 'syurga cinta'....cinta itu tebahagi pade 3...^_^ papepun minggu ni mmg bizi, dgn wat soklan pekse dgn jadik ajk bebrape program lagik....huhu...


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails