AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Monday, September 7, 2009

Kirim Bunga Api & Mercun Kat Anak Murid

~ni la antara bunga api & mercunnyer~
~ni la budak2 yg nak main bunga apinyer~
~fiky yeye carik mercun aritu~
~merah...gaye ape la ni~
~ahnaf mmg nakal lerr~
Abang aku suh aku carikkn mercun(untuk dier main) dgn bunga api (untuk anak dier main)...aku pun ape lagik tanye la ahnaf..dh selalu dier mesej ckp ngah main mercun...aku bg ahnaf rm100 suh dier belikan...tapi mercun bateri dgn mercun dragon egg tu dier xdpt belikn...dpt la mercun thunder king ke ape ntah, mercun yg mcm mercun roket tu dgn bunga api...tapi la kn...memang x berkesedaran sivik langsung cekgu kirim mercun kat student kn?ahakz...tapi...si aizim pun samer...beli mercun gak...tapi bkn dari budak la...yg penting bukan jual beli kat skola...kat luar skola...kalo kat skola tu mmg melampau la...ahnaf kecoh wit minyak motor dier pi carik mercun...jadi kene blanjela,hujung minggu ni aku pi servis kete aku nk bwk la si ahnaf dgn member baik dier rafi skalik...merah pun...bukak pose kat seremban,kak fizah mesti nk ikut pi shopping kat seremban...boring woo...servis kete ni...lamer giles...kalo ader dak2 dgn member leh burak2...heheh


Share/Bookmark

3 comments:

Orang panggil aku Madir said...

La kuar blog jugak ko....
Bateri tak do????
Lagi parah ni.

Orang panggil aku Madir said...

Apo2 pun tak po la.

Qistina Filzah said...

bateri dah dapekla

Related Posts with Thumbnails