AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, September 13, 2009

Jejalan Servis Kete Sambil Berbuke Pose

time tgh tunggu waktu berbuke (dari kiri, rafi,merah,kak fizah,cekgu filzah..heheh,ahnaf)

Semalam, seperti yg dijanjikan aku pi servis kete, aku bwkla kuncu2 aku iaitu kak fizah,ahnaf,rafi & merah...awal2 pagi dh kene siap, tp bgs kuncu2 aku bwk ni, awal2 lagik dowang yg siap dulu, aku yg lewat...hehe...sampai2 rasah seremban tepat kul10 pagi...terlihatla ramainyer owg, hmm...kompem la kene tunggu lamer...ape lagik...muke pun jadik sepe'et lew...busan...

muke busan menunggu kat pusat servis
cian dak2 ni...busan...haha
Lalu kitowang amek keputusan pi amek teksi pi Jaya Jusco dulu...yela busan tu nk menunggu lamer...kol teksi, busan menunggu teksi plak...

muke busan menunggu teksi plak

Kitowang balik dari JJ lebih kurang kul 2...tgk2 kete masih kat parking lagik...hoho...lagi ler...masih lum dpt masuk tempat servis lagik...kompem lambat, kitowang tewus pi solat..pastu burak2...gusip2...sempat plak dpt berite mengejutkn, bekas ank murid kat felda serting hilir thn lps, meninggal...bunuh diri, gantung diri...dak form 3 plak tu, nk pmr dh...tewus kol kakngah bgtau, sebab dier yg ajar agama time dak tu form 2 dulu...berbalik pade cite servis kete...lebih kurang pas asar baru kete siap servis...tewus la kitowang bergerak pi terminal one plak....

dak2 ni kat tepi escalator terminal 1
ha, yg ni muke time dlm teksi nk pi JJ tadik
sampai terminal one, tewusla pi shopping sket2...beli kad raye, bear2 kecik...semue dpt...ank2 murid plak sempat gak dowang pi beli kasut la....tadi beli tshirt kat JJ...pas asar, lebih kurang kul 6 lebih sket, cepat2 pi mencop tempat nk mkn, kat mekdi, ingat tadik nk pi umah abg, dier ajak berbuke sane...tapi sian plak kak nisah xmasak pape lagik, jadik kitowang pi la mkn kat mekdi jek...senang nk semayang maghrib dekat ctu jek...

aku & kak fizah..sabar menanti waktu berbuke
posing2 jek sebelum buke pose
posing lagik
dak ni baru pas kene buli oleh cekgu2nyer
2 sahabat baik
tgh berbuker
time berbuke leh lak rafi dgn merah wat lawak..letak sos dgn perencah tuk kentang guring letak atas roti...ish2 kowang ni...nk mkn,mkn jek la tol2...pastu ckp mulut xmuat nk nganga besar la...mcm2 pangai dak2...nmpk jek besar, kecik lagik tu baru 14 taun
ha nganga lew besar2 yew
2 cekgu dier kontrol ayu jek mkn
kak fizah, rafi
ahnaf
3 dak yg lahir tarikh yg samer 9 hb...unik
pas solat maghrib sumer...dlm kul 8.30 kitowang bertolak balik...hantar dulu merah kat umah dier, pastu anta rafi kat umah dier...pas anta rafi, tayar tetibe bocor...bygkn dkt2 nk kul 11 mlm dh...huhu...ahnaf plak bkn gentleman, suh mintk tolong pun xnk...tewus pi mintk tolong owg kat restoran, syukur dpn restoran bocornyer...xlamer pastu rafi plak dtg dgn basikalnyer, ahnaf la panggil ni...si merah plak kate ayah dier nk dtg menolong...hmm syukur pas tukar tayar...anta kak fizah...& last skali anta ahnaf la kat bt kikir...dkt ngan umah aku jek...


Share/Bookmark

2 comments:

Anonymous said...

ateh x adil nnti waktu raya ateh kene bg banyak duit raye pastu bawak jln - jln pastu pergi tengok cite jin-notin dan macam macam lagi tu pun sebab ateh baek sangat dengan ank murid kalo dgn ank buah kena lagi best arr

hehehe....

Qistina Filzah said...

ank buah pun kene best gak...heheh
yela nanti ateh banjela tgk wayang

Related Posts with Thumbnails