AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, September 9, 2009

Banyaknyer Relief

~dak2 1D kat makmal~
~dak2 1D kat makmal~
~ni la dak 2E yg wat hal..xbwk bhn,dak pempuan jek yg bwk~

Arini rabu,mcm biase kelas aku xbanyak...satu kelas jek...2C...tapi pepagi tadik dpt 2 relief plak...dpt relief xper lagik...tapi dpt relief tuk kelas 2A tu...huhu...ganti kelas kakngah,kakngah pi kem pusako...syukur, baik2 jek budak 2A arini..setelah kakngah memberi cadangan bwk dowang pi library...kat bilik guru arini...kitowang melantak dgr lagu raye dgn tgk video klip ari raye...sambil2 mem'burn' cd kat sesape yg nk...tadi dlm kelas 2C just bg nota & penerangan jek...tapi xabis lagik pon...sal nk wat arca,tapi kelas ni aku bg peluang lagik sampai minggu depan baru diorg wat...sok kelas 2G,2B kelas ni aku respek selame ni...so aku harap dowang bawak la bhn yg aku suh bwk tuk buat arca rumah idaman tu...kalo xbwk gak...setaraf la mcm 2E yg wat hal tu...jap ok,jap x ok...geram tol aku...mengamuk semalam kat 2E...bagi denda suh wat ayat "saya berjanji akan membawa bahan seni untuk kelas akan datang" 50x jek...suh anta arini...tapi sowang pun xanta...mmg xder kesedaran sivik tol la dowang ni...siapla kene bebel lagik ni -_- tapi 1D semalam ok...senang jek nk ngaja...siap dpt habiskn module power point dh...aku siap suh link kat blog aku ni lagik...so tu yg post kat shout mix tu kalo de ayat budak2 tu...dak 1D la :-)


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails