AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Monday, September 28, 2009

Anak2 Murid Beraya

Pix2 di bwh antara pix2 ank murid yg dtg beraye thn ni...ader yg xdpt amek gmbr coz time tu aku kuar beraye..jadik kakngah aku jek yg kene melayan dowang ^_^ heheh...sebab rumah dekat ngan skola, agak boleh thn la ramai yg dtg...kutip wit rayer...tadik pas lik skola pun ader yg dtg laie...sowang aku bg rm2 jek...ok la tu kan... ^_^

dak2 3f & 3e
beraye kali ke 2 umah aiza aida
adik nana & angah pas kutip wit raye pi jage kedai plak
dak2 1a & 3d
dak2 2g & 1f
tem konvoi gstt aritu...bergambar dgn abah aku
dak2 2c
kwn2 fiky
aizim & dak poyo (tem konvoi gstt)
dak2 serting
dak2 1b & 3f
dak 1d
akim & the geng sblm main laptop jek
family merah...biru semuer...
time rayer ke 7 aritu si pa'an dgn merah nk dtg umah aku...kak pizah plak tgh bengang dgn pa'an yg wat pangai...aku dgn kak pizah rncg boikot jap si pa'an tu..tem dowang dtg tu..aku dgn kak pizah, iqbar, hanif semuer kat umah aida...aida wat mkn2 sket...selambe badak jek aku lik lmbt...pa'an dgn merah kol2 aku wat xdgr jek..last2 cian plak tgk eh...rupenyer dowang mmg dh sampai dpn umah aku...atas dasar kesian aku jumpe la tepi jln tem dowang nk lik bg wit raye jek...yela nk suh dtg umah, dh maghrib...kejam gak cekgunyer nie..heheh
abah melayan kwn fiky


Share/Bookmark

Sunday, September 27, 2009

SK Semenyih 2006

iman ihsan menutup muke dgn songkok..hamdii dgn ank ustazah yg nakal
izzah dgn aku tem jadik ustazah tem dowang drjh 6 skola sebelah
iman hamdii...ajar kanak2 skola rendh ni best ^_^
kelas 5 Raya..aku guru kelas ganti
dlm bilik muzik..cekgu muzik dulu aku ni..heheh
Mlm td bekas ank murid aku...izzah...yg aku ajar time dier drjh 5 dulu kat sk semenyih msj...mintak myspace,fb,fs @ ym aku... sk semenyih la pengalaman ke2 aku mengaja sebelum konvo kat uum...xsangke...besar dh ank2 murid aku ni...dulu skola rendah, skrg dh form2 (sebaye ank2 murid baru aku skrg kat skola baru)...dh izzah kol tewus tingat iman ihsan...ank murid yg kirer rapat dgn aku la time dier drjh 5...msj2 la tadik...iman skrg dh duk hostel sekolah menengah sultan abdul aziz shah...kajang...still pangai mcm dulu...


Share/Bookmark

Thursday, September 24, 2009

Geng Gstt Rayer

Raya ke4...mmg meriah...umah aku dari pagi dak2 skola dtg, pastu sedare mara plak...bks2 ank murid, kwn abah...sampai ke mlm...tp nk xnk...aku kene kuar dr tghari coz dh janji dgn geng2 gstt nk konvoi beraye ke umah memasing...dari batu kikir hingga ke lui selatan jauhnyer...sampai mlm lerr...


umah azwan time ni adik nana dh join, amek kat umah aku

umah azwan

umah aku ni...solat maghrib dulu sblm pi umah azwan

pas mkn

umah aizim ajak mak ayah dier bergambar kalik

ntahape2 ntah ;p

umah aizim

depan umah aizim

lui selatan umah anip

nk bergerak ke umah aizim

kuar dari umah anip

mkn nasik umah anip

candid

baru sampai umah anip

jemput mkn

posing ayu

ayu ker??

umah sue

tgh kusyuk nk mkn kuih raye

kat umah kak fizah

umah kak fizah

anap & soleh dtg raya men internet(semalam)

dak2 form 3 dtg beraye asywad,ikmal,nazmi

umah anip posing
menunggu sue bersiap
peminat cilik zahiril adzim
adik nana nape masam??


Share/Bookmark

Monday, September 21, 2009

Camat Ari Rayer ^_^

my family ^_^
bagi wit rayer kat kimy
bagi wit rayer kat angah
my first ank buah~ meera
bg wit raye kat aqilah
anak2 buah yg nakal2 ayu
Hari rayer pertame 2009 semalam...bergambar di pagi rayer...bermaaf-maafan & bg wit rayer...ank buah ader 7 owg...bg sowang rm20...kalo tmbh ramai nnt makin sket la...heheh...smlm tunggu owg dtg umah jek...family maktam,family makteh yg dtg...pastu kitowang tewus ke sri menanti pi umah wan achik plak...raya ke2 ni baru pi family belah mak plak...bwk ank2 buah kutip wit rayer...kat tb ader cte2 best lum dpt tgk lagik...tunggu ulangan la...baru selese nk tgk ^_^


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails