AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, August 19, 2009

Camat Keje Tempat Baru Madi

dari kiri-madi,kak fizah,lizayu,iqbar,hanif
dari depan-aku,aizim,azwan(bks guru praktikal)
kak fizah,madi,aida,lizayu,sue(5 gadis ayu)

Madi atau namer sbnrnyer mardhiah redzuan akan berenti jadik gstt kat SMKBK (MK) Jumaat ni...huhu...geng2 gstt hilang sowang kat skola tu...madi dh dpt keje baru kat puchong, keje yg berkaitan dgn course yg dier amek la kat UIA dulu...so,geng2 cool kat belakang tu berkurang sowang...haha...bkn yg lain tu xcool...tapi mcm aiza,aida,sinar,hanif,iqbar,lizayu tu geng2 hot sket...yg aku,kak fizah,madi,sue,aizim,razis ala2 cool..pape pun madi, selamat bertugas di tempat baru....dh jadik org puchong jgn luper member2 kat batu kikir ni plak..tadik aku,kak fizah,razis,aizim bersame madi pi kotashah...raikan madi la....good luck madi!


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails