AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Monday, August 31, 2009

Tribute 2 Heliza Helmie & Zahiril Adzim



Aku wat tribute untuk 2 artis berbakat nie...sape2 yg masih belum tgk leh la pi kat part 'Video yang aku edit' tu atau kat bwh ni kay.... ^_^

Zahiril Adzim ~kau ilhamku~


Heliza Helmie ~kau ilhamku~

Ebi Heliza ~ada cinta~

Ebi Heliza ~itu kamu~


Share/Bookmark

Friday, August 28, 2009

Zahiril Adzim kat Maskulin ^_^

~macho~
~sweet~
~encem ;-p~

Wa...beshnyer...baru dpt tau kat chatbox ZA tadik yg ZA jadik cover tuk majalah maskulin...walo aku dh bace secare online, nak kene beli gak majalah ni...dulu time ebi af5 jadik cover maskulin penah dh aku beli majalah lelaki ni...ahakz...xkesahlah...pempuan pun boleh gak beli per...di atas antara gambar2 ZA kat maskulin ^_^


Share/Bookmark

Thursday, August 27, 2009

Wadi Unung...Qalesya

azrin & fatihah (watak eja & intan azura)
ni wadi unung dowang~wadi unung~
pelakon2 qalesya
addy asyraf (time kecik skrg dh form4)
addy asyraf dgn pelakon tentang bulan (tem dier form1)
dalam bulan pose ni...selain dari wat aktiviti luar cam jejalan yg dikurangkan...ape lagik melantak tgk tv la...so dh la puase, cuti skolah plak...aku melantak tgk tv...antara drama2 yg ditayangkn ader 2 buah drama yg menarik minat aku nk tengok...iaitu wadi unung & qalesya...drama kat astro plak tu...selalu drama kat astro ni xbest...xkualiti...heheh...tapi wadi unung ni dgn qalesya...blh thn la ceritenyer...wadi unung kisah persahabatan,kekeluargaan & cinta...sebab kisah cinte tu xla diutamakn jadik ianya lebih menarik...yela...busan la asik kisah cinter jek kn...wadi unung lebih pada persahabatan...lakonan eja & intan azura...plakon laki plak faizal yusof...(walo si iqram dinzly @ merah xder...tapi jln citer menarik, aku tetap tgk) @_@...qalesya plak kisah budak2 nakal pi skola agama...mcmane dowang nk suaikn diri...best gak tgk citer budak2 ni kekadang...mcm ank2 murid aku jek lebih kurang...haha...lakonan addy asyraf,dak pempuan tentang bulan dgn ader la lagik muker2 baru....


Share/Bookmark

Saturday, August 22, 2009

Salam Ramadhan ^_^

camat berpose dari geng2 gstt
aizim suke menyelit ekz
Ehem2 madi & aizim...
camat berpose dr filzah & aida
madi begmbr kngn dgn dak2 3D

Salam ramadhan untuk semuer...bg ank2 murid jgn ponteng2 puase...rerajin pi terawih,yg merokok leh la try2 berenti dlm bulan yg mulia ini...satu latihan yg bagus per.... ^_^ Luhur iman ikhlas amalan....luhur ibadat diberkati TUHAN...Selamat menyambut ramadhan al-mubarak....


Share/Bookmark

Wednesday, August 19, 2009

Camat Keje Tempat Baru Madi

dari kiri-madi,kak fizah,lizayu,iqbar,hanif
dari depan-aku,aizim,azwan(bks guru praktikal)
kak fizah,madi,aida,lizayu,sue(5 gadis ayu)

Madi atau namer sbnrnyer mardhiah redzuan akan berenti jadik gstt kat SMKBK (MK) Jumaat ni...huhu...geng2 gstt hilang sowang kat skola tu...madi dh dpt keje baru kat puchong, keje yg berkaitan dgn course yg dier amek la kat UIA dulu...so,geng2 cool kat belakang tu berkurang sowang...haha...bkn yg lain tu xcool...tapi mcm aiza,aida,sinar,hanif,iqbar,lizayu tu geng2 hot sket...yg aku,kak fizah,madi,sue,aizim,razis ala2 cool..pape pun madi, selamat bertugas di tempat baru....dh jadik org puchong jgn luper member2 kat batu kikir ni plak..tadik aku,kak fizah,razis,aizim bersame madi pi kotashah...raikan madi la....good luck madi!


Share/Bookmark

Saturday, August 15, 2009

Sambutan Kemerdekaan SMKBK

sue,kak fizah & student
ahnaf & rafi(nakal nie)
merah wat xpandang plak
2 cekgu control ayu...ahakz
razis ngah nyanyi...
dak2 pengawas kat luar...
tgh bace doa
dak2 form 6
kengkawan gstt
dak2 sblm duduk


Lamer rashenyer xupdate blog ni...yela...aku demam lew...seminggu lebih tu...berape kali pegi jumpe doktor....semalam pas wat air pinang dgn tawar air, Alhamdulillah sehat dh...cuace skrg amatlah panas, tmbh jerebu lagik...ramai plak yg demam...huhu...tadi aku seperti biase bertugas lagik sbg 'camera woman' utk program skola...arini ader sambutan kemerdekaan negare yg ke 52....amek2 gmbr...unik sket gmbr thn ni sbb ramai yg kai topeng cekgu2 dier...razis jadik mc...tetibe dier leh nyanyi plak lagu 'bahtera merdeka'....ahakz...mmg best...ayah aku pun puji suare dier tadik...tapi time aku tgh sebuk2 amek gmbr tu, aku terdengar la rungutan dari 2 org atasan psl nyanyian razis tu..."ni kalo Hj Kamaruddin tahu mesti marah, mane ader dlm program nyanyi ni..." ahakz...slambe jek la razis...lagik pun nyanyi lagu yg baik...suare pun xaurat....


Share/Bookmark

Saturday, August 8, 2009

Pakai Topeng







H1N1 makin menular ni...serius dah sekarang...mcm2 bala dari TUHAN...huhu...kat skola, ramai dh yg demam dari cekgu sampai la ank murid...ramai plak yg dh xdtg skola...sng gak mengajar, bdk dh sket...tp skola aku xder lagik la yg kene virus tu...suspek2 jek aderla....pengetua syorkan semua kene pakai topeng...huhu


Share/Bookmark

Kem Motivasi Anjakan Rabbani

aku & kak aishah, kak aishah jage satu mlm jek
sepupu mardhiah...
dak2 semangat sgt la


dak2 dlm ldk kat ctu



aku & kak fizah kat dewan kem motivasi




hari jumaat,sabtu& ahad minggu lps aku dgn kak fizah terlibat dlm kem motivasi dak2 kelas peperiksaan...aku dgn kak fizah jek cekgu pengiring yg kene jage budak2 seramai 80org lelaki&pempuan...bygknla...time ader mslh kat bilik lelaki, kitowang gak kene membantu....hoho...memule mcm mls jek nk pi program ni, tp biler dh kat sane, best gak....pengalaman per...siap bakar2 api lagik dowang...siap tgk dak2 nangis tewuk...muke gangster kat skola, kat sane nangis tewuk...haha...pe lagik...senjata la...'kalo nakal kat skola lagik, cekgu tunjuk video kowang nangis'...sempat rakam...sempat plak kak pizah terashe hati dgn akim kat ctu pabile akim nk tumpang balik naik kete....akim pon satu, dh cekgu, tetap ader batasan...bkn leh gurau mcm kengkawan...gitu gak la epul...kak fizah xsuker gaye rashe macho dier tu...papepun moge kowang berjaye la dlm pmr...gitu gak dak2 spm & stpm


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails