AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Sunday, July 19, 2009

Pilih Kasih & Merah...haha






aku baru je jenguk blog si Zahiril Adzim atau yg aku panggil2 merah tu...xsangka plak mlm ni dier tgh online...bls gak la dier pertanyaan aku kat kotak chat tu...heheh...senyummm... :-p aritu time penayangan video yg aku wat tuk hari kantin kat dewan besar skola...slamber kucing jek aku menggunakan laptop aku yg wallpaper nyer penuh gmbr Zahiril Adzim...rase ter'fanatik' la plak...xpasal2 masuk kelas, ank murid aku ckp 'wa cekgu...bnyk tol gmbr merahnyerr!' haha...jgn la kowang contohi perangai cekgu kau ni...kuikui...ha tadi pun baru pas tgk pilih kasih kat tb2...aman sharoni kene buang...huhu...apa pun sofian bujang dgn reza masih ader ;-)...tapi minggu lps paling best dpt tgk live kat seremban...ni ader sket gambar...pi tgk dgn family abg aku dgn kak fizah & razis...final nanti nk dtg lagik...k la nk siapkn editing video tuk 'bicara prestasi' plak....


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails