AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Wednesday, July 29, 2009

Aku Rashe Bersalah & Tensen

time rehat pas amek gmbr majalah skola
Aku dilanda rashe bersalah skrg ni...ditambah plak oleh rashe malang sgt arini....
Apa yg berlaku :
1)aku memandai-mandai memotong nama yg direliefkan untuk aku,rupenyer aku xsangka aku diminta untuk membantu cg abu zarin mengambil gmbr utk majalah GIGIH....
2)dgn rela hati aku mengambil relief aiza untuk masuk 2C harini, agar dgn harapan aku dpt la berbincang dgn budak sebelum waktu sebenar kelas nanti
3)aku dipanggil meeting untuk 2 perkara pada waktu yg sama...sivik dan ict...yg mmg berat aku nk ke sivik kerana aku setiausaha...kak normah ckp ‘filzah awk kene masuk sivik sbb awk setiausaha’ dan kak zah ckp awk kene dtg ict kerana kitorang tangguhkan meeting isnin haritu sebab awk’...dan dan otakku berat
4)aku dimarahi pengetua kerana kawalan kelas yg teruk kat 2C tadi...dan dan kelas tu aku yg dgn rela ambik...kene marah plak...otakku berat lagik
5)dan dan aku tensen dgn dak 2C yg memekak, lalu si merah menjadi mangsa...aku marahkkn dier dan berniat untuk pulaukn dier walo kesalahan dier xla seberapa....membuatkn aku rashe bersalah
6)dan dan aku bersalah terhadap syukri kerana aku terlupa namer dier sebagai pemenang fail walo dier buat lawa...dan dan dier mengoyakkn fail dgn muke sedih&kecewa...membuatkn aku rashe bersalah yg amat...walo dier tak menjawab...dari kejauhan aku nmpk...dan- dan aku terbagi kepada nasha dulu gmbr aku yg diminta syukri sdgkn aku dh janji nk bg dier dulu...aku cg yg tidak adil
7)aku ditugaskn untuk wat dokumentasi program motivasi & kene berusaha mencari 2 lagi guru lelaki utk join minggu ni
8)aku ditugaskan untuk wat blog skolah sewaktu meeting ict tadik
9)aku ditugaskn untuk wat kertas kerja khidmat masyarakat sivik dan contact org berkenaan, kene wat cpt sblm duit diorg amik
10)aku kene siapkn vcd dan dvd hari kantin dimana 100 keping telah rosak...aku kene cari ajk bawahan...
11)aku terlupa bagi mc hari isnin kat pejabat
12)aku terlupe byr bil kereta dan internet


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails