AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG WELCOME WILLKOMMEN

Monday, June 29, 2009

Itu Bukan Aku-Preety Ugly


telah cuba sedaya upaya

untuk sembuh luka

namun masih lagi kau tak terima

katamu itu dusta mereka hanya cemburukan kita berdua

mustahil ku menduakan dirimu kau segala galanya

dah berkali ku bicara masih tak percaya itu bukan aku

kini kau sudah berganti kepada dirimu ku dilarang kembali

tak pernah ku salahkan dirimu atas semua

ku cuma dihasut dan kau cuma sangsi dengan kesetiaanku

siapa harus kau dengarkan ku atau dia

dimana letak diriku ini di mata atau di hati

(lagu kenangan JozaN show dulu, dgr lagu ni mesti ingat dak 2 nie..walo dowang dh xkwn...huhu)


Share/Bookmark

Hari yg hepi...


arini rashe hepi jek plak pi skola...selalu pepagi lagik dh rashe berat pale yg amat sgt....heheh...sampai kn si aiza pun tegur aku,"hepi kak arini"...dak2 ank murid pun bebaik arini...kelas sivik 3f aku bwk blaja kat lab komputer...pastu ictl plak dgn dak 1h...nmpk gayenyer kunci lab tu aku jek la yg pegang...senang la aku nk melepak ctu...bwk dak2 tgk citer yg ader kaitan dgn subjek dowang...guru berinovasi per aku nie...haha....sok nk kai baju baru pi skola...xsabar plak rashenyer...kuikui....



Share/Bookmark

Sunday, June 28, 2009

My Bespren yg amat aku windu...huhu..hwa


Yatt...kwn baik aku dari uum...sampai pas grad aku duk dgn dier kat semenyih, time keje kedai komputer abg aku tula...dier la housemate aku kirernyer...merangkap bespren,tukang masak nasik goreng memalam...yatt...miss u la....lamer xjumpe sejak memasing jadik cekgu ni...pape pun moge cita2 kiter tercapai...


fara & syal...kowang gak berpren aku... ^_^


Share/Bookmark

Zahiril Adzim & Iqram Dinzly

Si merah dgn ikky (gelaran aku dgn farahana bg tuk iqram) ni mmg aku minat...
kalo ader citer yg melibatkn dowang belakon, mesti aku tgk nyer...sweet la dowang ni...
sampaikn ank2 murid aku dlm kelas pun aku carik kn sowang merah junior, sowang ikky junior...hahak...


Share/Bookmark

Kengkawan Gstt

Pas grad, aku keje kedai komputer abg aku...
Tapi setahun jek...pastu dpt plak jadik cekgu sandaran singkatannyer
'GSTT'...'guru sandaran tak terlatih'...kureng latih....huhu
Aku jadik cekgu sndrn memule kat sebuah skola felda...felda serting namernyer...bnyk cabaran ngaja cni...tapi member2 gstt aku kat cni best2 gak...cumer diorng ni sopan2 ayu sket...
aku jek paling havoc...
pas setahun, smbg plak kat sm batu kikir (model khas) yg maner dekat jek dgn umah aku...pengetua plak ruper mcm 'dato' K'...hoho..
member2 gstt aku cni plak lain mcm sket pangai dier...bkn ja'at...tp nakal lew..
aku plak yg paling pendiam...huhu


Share/Bookmark

Saturday, June 27, 2009

Aku yg bowink jek kejenyer

Aku byk kali cube nk usik blog aku ni...tp asek malas jek
dulu penah wat, pastu wat lain...napekah aku begitu malas??
xdpt2 keje tetap kot...

-time2 merepek nantukz-


Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails